skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Quarta victòria consecutiva del Futsal Aliança Mataró

El Futsal Aliança Mataró va sumar la quarta victòria consecutiva després de superar 4-0 a casa al Segorbe de Castelló. Amb aquests tres punts els mataronins es consoliden en tercera posició i agafen un petit avantatge de cinc punts davant els seu perseguidors. Recordar que els tres primers classificats tenen accés a jugar la temporada vinent la Copa del Rei.

L’Aliança rebia la visita de l’únic equip no català del grup, el Segorbe de Castelló, un equip que està lluitant per mantenir la categoria i que durant bona part del matx es va mostrar com un equip molt dur i fins i tot brusc en alguns moments. La primera part va acabar amb un avantatge mínim dels vermells (1-0) gràcies al gol d’Alejandro Medina després d’una gran jugada associativa entre Rafa Berlanga i Llibert Canal.

A la represa Alex del Barco va fer el 2 a 0 després d’una passada d’aquest a Medina que va deixar passar per sota les cames la pilota sorprenent al porter visitant. Alejandro Medina que va estar molt actiu va fer el 3 a 0 de tacó després d’una passada d’Oriol López. I ja en els darrers minuts amb els castellonins jugant de cinc, el porter mataroní Isaac Fernández va fer el definitiu 4 a 0 de camp a camp.

Ara els mataronins estaran dues setmanes sense jugar, aquest cap de setmana no hi ha lliga i el cap de setmana del 2 i 3 de febrer tampoc, ja que el seu rival l’Isur Terrassa s’ha retirat de la competició i automàticament els mataronins guanyaran 5 a 0. Per tant el pròxim partit serà a casa davant el filial de l’Industrias Santa Coloma B.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – SEGORBE 4-0

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernandez (1), Oriol López, Alex del Barco (1), Alejandro Medina (2),  Rafa Berlanga, Pol Tolrà, Llibert Canal, Joel Ciscar, Azhar Chiheb, Pablo Fernandez, Alagi Kambon, Paquito Pares.

El femení del Futsal Aliança Mataró va patir la primera derrota de la temporada després de perdre a casa 6 a 8 davant el Rubí en un partit boig amb moltes alternances en el marcador. Ara les mataronines són cinquenes a només un punt del Rubí que és el nou líder.

Les visitants es van avançar primer, però Aina Moya i Irene Garcia van capgirar el marcador abans del minut 10’. Tot seguit el Rubí va capgirar en un tres i no res el marcador i es va posar 2 a 4, però Maria Rius i Irene Garcia van posar el 4 a 4 amb el que s’arribaria al descans.

A la represa les mataronines van sortir descentrades i van encaixar un parcial de 0 a 4 (4-8) que posava gairebé impossible el partit, però les vermelles ho van seguir intentant i van aconseguir dos gols, el primer de Maria Espinar i el segon d’Aina Moya que no van servir per remuntar el matx, però si per maquillar el resultat final.

Ara aquesta setmana no hi ha lliga, i les vermelles no competiran fins el cap de setmana del 10 i 11 de novembre quan visitin l’Esparreguera.

FUTAL ALIANÇA MATARÓ – RUBÍ 6-8

FUTSAL: Mireia Neddermann, Maria Espinar (1), Irene Garcia (2), Aina Moya (2), Maria Rius (1), Carla Tortajada, Marta Cuquet, Naima Reixach, Cristina Vazquez, Anna Munné, Meritxell Ribas, Geraldine Gama.