A+ R A-

El juvenil femení acaba quart al Campionat d'Espanya

Correu electrònic Imprimeix PDF

El juvenil femení del Futsal Construccions 9 Team Mataró va acabar quart al Campionat d’Espanya de clubs celebrat a la localitat madrilenya de Móstoles. Les mataronines que van assistir a la cita com a campiones de Catalunya van iniciar el torneig guanyant 3-1 al CD Muslera, el campió de Cantàbria.

Tot seguit van superar 1-0 el CD Cantera de Navarra,   en el tercer i decisiu partit davant l’equip local del FS Mostóles, el Futsal Mataró va treure un empat a 2 gols, un resultat insuficient per passar a la gran final estatal, ja que les madrilenyes van acabar primeres per la diferència de gols.

En el partit pel tercer i quart lloc les mataronines van perdre 7-0 davant l’equip aragonès de l’Inter Sala, a la final el Mostóles es va imposar per 3 a 2 al Comunidad de Níjar d’Andalusia.

Plantilla: Sandra Ballesteros, Glòria Salido, Sara Ibañez, Meritxell Ribas, Cristina Vázquez, Irene Garcia, Sara Cayuela, Patrícia Barrera, Sofia Morante, Sara Carbonell, Queralt Martí, Hannah Oxley, Geraldina Gamma, Carol Codina (entrenadora), Jordi Pitarch (segon entrenador), Alexis Herraiz (preparador físic), Dani Baño (delegat), Xavier Martínez (fisio) i David Rivera (cap expedició).


Foto de les Glòria Salido, Cristina Vázquez i Meritxell Ribas, les tres jugadores de la plantilla que han jugat tres finals estatals, una en categoria femení base i dues en categoria juvenil.

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO