skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Desfeta a la Copa Catalunya

El sènior masculí del Futsal Aliança Mataró va caure a les primeres de canvi a la Copa Catalunya després de perdre 5-0 a la pista del Canet, un equip d’una categoria inferior. Els locals van sortir molt més intensos i al final de la primera part ja guanyaven 4-0. Dir que l’efectivitat de cara a gol dels verds va ser brutal, tot al contrari de la dels nostres que van errar tot allò que van tirar a porteria.

A la represa i amb només 25 minuts correguts per davant, el Futsal Mataró va buscar la remuntada amb porter jugador, però hi va haver manera de perforar la porteria rival i l’únic gol que es va veure a la segona part va ser el 5-0 dels de casa. Amb aquest pas tant efímer per la Copa, ara toca centrar-se a la lliga i continuar fent la temporada espectacular que s’ha fet fins ara.