A+ R A-

Reconeixement institucional als dos sèniors del club

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 27 de juny, l’alcalde de Mataró, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep Maria Font, van rebre els jugadors, equip tècnic i membres de les directives dels set equips absoluts de la ciutat que han aconseguit pujar de categoria durant la temporada 2016-2017, entre els quals hi havia els nostres dos sèniors. La recepció es va fer als jardins de la Biblioteca Pompeu Fabra.

Els nostres dos representants van ser el “Sènior A Futsal Aliança Mataró” que es va proclamar aquesta temporada campió del grup 1 de la Tercera Divisió Estatal i ja és nou equip de Segona B, la categoria de bronze del futbol sala estatal. I el sènior femení del Futsal Aliança Mataró que ha aconseguit pujar a la Divisió d’Honor, la màxima categoria catalana.

Els altres equips de la ciutat que aquesta temporada han pujat són:

-L’equip sènior masculí i l’equip sènior femení de l’Associació Esportiva Boet Mataró han aconseguit pujar a lliga EBA i a Copa, respectivament.

-L’equip sènior masculí del Centre Natació Mataró ha guanyat durant aquesta temporada la primera posició de la Lliga Catalana Absoluta, això suposa l’ascens a 1a divisió Copa de Clubs.

-Les noies del sènior femení del Club Joventut Handbol Mataró han pujat de categoria i la temporada vinent, 2017-2018, disputaran els encontres a 2a divisió estatal.

-El primer equip femení del Club Voleibol Mataró ha pujat de categoria i la temporada vinent jugarà a 1a catalana.

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO